Spirit er et retailbyrå med fokus på shopper og trademarketing.

Med Tradesolution med på laget, ønsker vi å være Norges mest rendyrkede retailbyrå.

Vi jobber med kundens egen organisasjon, kategorier og brands. Vi er spesialister på innsalg til kjedekontorer og butikk, og ikke minst kommunikasjon og salg til shopper i og rundt butikken.

Vi jobber med kommunikasjonsflatene 1:1, digitalt og i butikk

Sett passerspissen i butikken og dra en sirkel så treffer du våre fokusområder.

Innsikt

Alt vårt arbeide baseres på igjennom våre egne shopper- og tradeundersøkelser, basert på dybdeundersøkelser av shopper i butikk, og av butikksjefer.

I tillegg har vi utviklet Retail Tracker, et digitalt innsiktverktøy, som vil holder deg oppdatert på det siste innenfor trender og utvikling i dagligvaremarkedet, shopperutvikling, endringer i kjedenes og butikkenes måte å jobbe på.

Kreativitet

Vi har en svært erfaren og kreativ gjeng hos oss, som har jobbet med retail i mange år. Vi kaller oss fag-idioter ettersom vi alle brenner for retail, og finner hele tiden nye og kreative måter å kommunisere i og rundt butikk.

God kreativitet kombinert med innsikt og erfaring er nøkkelen til suksess

Gjennomføring

Bransjeinnsikt kombinert med kreativitet, gjør at vi utarbeider konsepter og caser som fungerer. Vi hjelper deg hele veien på både store og små prosjekter, og sørger for at det vi gjør også blir gjennomført, og gir de resultatene man ønsker.

Vi har stor fleksibilitet, snur oss raskt rundt når det trengs og sørger for å få jobben gjort. Vi har lang erfaring med skreddersøm, som sikrer enda bedre gjennomføring i butikk

 

Jobber

Digitalt

Vi skreddersyr dine budskap til digitale flater. Vi utvikler kreativt innhold til digitale flater og markedsaktiviteter i sosiale medier. Vi kan legge opp SMS-mekanikker til dine butikkampanjer og lage opplæringsfilmer til kundegruppen din. Via vårt egenutviklede eSale får du et digitalt presentasjonsverktøy for selgerne, der bruk av animasjoner, popup-bilder og film skaper begeistring i samtalen med butikk. Vi utvikler også interaktive kataloger som forenkler bruken med enklere navigering, i tillegg til å spare miljøet.

Konseptutvikling

Vår styrke er å lage gode konseptuelle løsninger og tiltak som utløser salg. Konseptutvikling handler om å sette tydelige fotavtrykk. Enten det gjelder produkter, brands, kategorier i butikk eller digitale plattformer. Vi har utviklet et eget prosessverktøy, Brand Spirit™, som garanterer et godt resultat.

Shopper- og trade marketing

Vi har et overordnet mål; Å utvikle gode kommunikasjonsløsninger som skaper oppmerksomhet og salg av flere varer og/eller tjenester for våre oppdragsgivere.
Alt fundamentert på lang operasjonell butikk- og kjedeerfaring, god innsikt, godt strategiarbeid og tydelige målsettinger.

Kompetanseutvikling - innsikt

Vi skreddersyr kurs, kompetanseutvikling og foredrag med fokus på shopper, salg, kampanjegjennomføring og kategoriutvikling. Kursene våre er basert på betydelig innsikt for shopper og retail. Hovedmålgrupper for kursene er leverandører, retail (kjede/butikk) og B2B.