lukknapp


SPIRIT GOLF CHALLENGE – ÅRETS STORE GOLFTURNERING OG BRANSJETREFF FOR DAGLIGVARE- OG KBS.


CASE

Spirit Challenge er en årlig samling for dagligvare/KBS på Miklagard Golf. Som deltaker må du være leverandør til bransjen, jobbe i butikk eller på kjedekontor. Samlingen arrangeres av Spirit Reklamebyrå og Dagligvarehandelen. Samarbeidspartnere: Fjordland, Tradesolution, Essity, Santa Maria og Sales Support.

Spirit Challenge gjennomføres som Stableford-turnering iht. 75% av hcp. Både herre- og dameklasse - der førstepremien vinner et komplett opphold for to personer på eksklusive Miklagard hotell – med golf, spa og god mat hele helgen. I tillegg vil det bli en rekke andre flotte premier.

NB! Viktig informasjon. Vi registrerer foreløpig din interesse for å delta og endelig deltakelse bekreftes 24. juni. Pga. myndighetenes krav til hvor mange som kan samles, så kan vi ikke garantere at alle får plass. Påmeldingsfrist 20 juni.

Deltakere som har fått plass, men som av ulike årsaker ikke kan delta, må melde seg av innen 7. august. Evt. avmeldinger etter denne dato blir fakturert med kr 300,-.

Ta kontakt med Tom Aulie for en uforpliktende prat og presentasjon, mobil 922 52 687 eller via email til "tom.aulie@spiritgruppen.no"

MELD DEG PÅ HER