KONSEPTUTVIKLING

Vår styrke er å lage gode konseptuelle løsninger og tiltak som utløser salg.

Vi tror ikke på egne strategier for digital markedsføring og sosiale medier. Vi tror derimot på det overordnede konseptet – og deretter uttakene. I Spirit Gruppen starter den kreative prosessen med en god idé.

Først når et overordnet konsept er på plass kan vi snakke om tiltak og kanalvalg. Kanskje er det best å gjøre noe digitalt? Kanskje er det best å møte kundene fysisk? Eller kanskje målet er å bygge troverdighet internt? Uansett – i Spirit Gruppen handler konseptutvikling og kreativitet om nysgjerrighet, inspirasjon, motivasjon, iherdighet og målrettethet.

Vi har noen av landets sterkeste merkevarer som kunder, men jobber også med mellomstore og mindre organisasjoner. Våre kunder har én ting til felles: De forventer tydelige resultater av samarbeidet med Spirit Gruppen. Vi har derfor høyt fokus på å utvikle de mest resultatbringende løsningene for våre kunder. Med over 20 års erfaring fra å løse utfordringer for noen av landets sterkeste merkevarer, mener vi selv at vi har et godt grunnlag for nettopp det.

Se noen av våre case her:

perfectstore bilde

TINE Perfect Store 2025
I samarbeid med TINE har vi utviklet Perfect Store 2025. Dokumentet er et strategisk og taktisk hjelpemiddel som belyser hvordan nye kategoriområder kan tas ut i butikk.
Perfect Store 2025 er et nyttig og effektivt verktøy for å forstå, og gripe, muligheter som oppstår i dagligvaremarkedet frem mot 2025. Heftet er ment som inspirasjon og diskusjonsgrunnlag i arbeidet med å skape en fremtidsrettet og innovativ butikkopplevelse for shopper.trinol bilde

Trinol – konseptutvikling / pakningsdesign
Trinol er en serie produkter fra Vilomix. Vi har utviklet et felles konsept for alle Vilomix produkter under en Trinol paraply. Det gjør at serien fremstår med et felles pakningsdesign med tydelige kategorifarger. Hjemmesiden er utviklet i samme enhetlige profil, med e-opplæring og lavt brukergrensesnitt.Det samme er butikkelementer og materiell til messestand. Konseptet har blitt meget godt mottatt, og skal etter planen lanseres i flere andre europeiske land.Farveringen bilde

Farveringen – Salg
Vi har vært med på å utvikle et helt nytt og spennende butikkonsept for Farveringen sine gulvprodukter. - med skreddersydde eksponeringsløsninger, inspirasjonsflater for tydeliggjøring av produkt- og bruksområder, MEKI-plakater og tydelig plakatering/merking.