SHOPPER- OG TRADE MARKETING

Vi har et overordnet mål; Å utvikle kommunikasjonsløsninger for våre oppdragsgivere som skaper oppmerksomhet og salg av flere varer og/eller tjenester i butikken eller på nettet.

Dette gjør vi ved å skape løsninger gjennom smarte salgsmekanikker, kommunikasjonsaktiviteter og spennende kundeopplevelser som ivaretar målgruppens ønsker. Alt fundamentert på lang operasjonell butikk- og kjedeerfaring, god innsikt, godt strategiarbeid og tydelige målsettinger.

Vi utvikler kampanjer og materiell med tydelig identitet som selger. Vi utvikler konsepter, designer, visualiserer og innholdsfyller kampanjene - enten du skal nå shopper, kjøpmann eller handelen.

Se noen av våre case her:

tinekrem bilde

TINE - Shopper kampanje
Vi har utviklet et helhetlig konsept for kremdager for TINE. Oppgaven var å lage et konsept som kunne benyttes gjennom hele året, og med enkle grep tilpasses fastelavn og maidager. Leveransen inkluderer idé, design, konsept og ferdiggjøring av materiell.Tine fagpresse bilde

TINE fagpresse Trade marketing
Vi har utviklet fagpresseannonser for blant annet TINE. Disse fungerer godt for å informere kjøpmann om nyheter. Gjennom kreativitet og skreddersøm i budskapet er det en unik mulighet til å kommunisere til kjøpmann/trade.Potetgull bilde

Maarud – Trade marketing
Vi har utviklet skreddersydde kategorifoldere for Maarud, for de ulike dagligvarekjedene. Her finner man alt av nøkkeltall – skreddersydd for de ulike kjedene, med tips, innsikt, argumentasjon, eksponeringer og fokusperioder for perioden.